Pagina laden...

In de regel is het homeopatische medicijn voldoende om de klacht op te lossen

De consulten bestaan uit een gesprek over de klachten, aanleg en algemeen welbevinden. Meestal kan het medicijn direkt verstrekt worden vanuit een uitgebreide apotheek aan huis. In de regel is het homeopatische medicijn voldoende om de klacht op te lossen. Zonodig kan aanvullend gebruik gemaakt worden van auricologie (in de volksmond ooracupunctuur, goed inzetbaar bij pijnklachten en stoppen met roken), voetreflexologie of phytotherapie (kruiden).

Consulten zijn op afspraak, telefoon : 033-4619091

Het consult kost € 50,-
Beroepsvereniging: aangesloten bij NVKH, RBCZ. De NVKH is aangesloten bij quasir (www.quasir.nl) igv klachten.
Patientgegevens vallen onder geheimhoudingsplicht.

Vergoeding:
De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden homeopathie vanuit een aanvullende polis, deze kosten vallen buiten uw eigen risico en worden dus zonder meer vergoed. Informeer zonodig bij de ziektekostenverzekeraar, onder vergoedingen van beroepsvereniging NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten).

De professionele toepassing van Homeopathie begint bij zwangerschapsbegeleiding, en loopt vanaf zuigeling tot hoge ouderdom.

Enkele voorbeelden lichten een tipje van de sluier op wat homeopathie kan betekenen. De mogelijkheden en toepassingen nemen nog steeds toe, alles wat met gezondheid te maken heeft of ontwikkeling is te behandelen. Onterecht denken veel mensen dat de mogelijkheden beperkt zijn tot een beperkt aantal ziektes. Lees voorbeelden